"Als iemand echt van de natuur houdt, vindt men overal schoonheid"

~Vincent van Gogh~

De natuur is buitengewoon krachtig. Haar schoonheid eindeloos. Soms heb je wat extra begeleiding, gezelschap of kennis nodig om te begrijpen wat je ziet, hoort, ruikt of voelt. Het is onze missie om jou daarbij te helpen.

Wij mensen kiezen graag voor comfort en gemak. We worden ongezonder en verliezen de verbinding met onszelf, elkaar en de natuur. Laten we samen bewuster zorgen voor onze prachtige planeet, zodat ook onze (klein)kinderen in vrijheid en gezondheid kunnen leven.

Dat leven is er niet om vanaf je geboorte mee te draaien in ‘het systeem’ en te voldoen aan de verwachtingen van anderen. Je bent tot grootse dingen in staat. Je hebt gaven en talenten, maar de vraag is wat je ermee doet. Vaak komt het antwoord op jouw (levens)vragen uit de rust die je in de natuur ervaart. Het is tijd voor verandering. Wij geloven dat je dat diep van binnen ook voelt en nemen je graag mee op reis.

Met Be in nature tonen wij de schoonheid, overvloed, kracht én kwetsbaarheid van de natuur. Zij is een spiegel en lerares ineen. Ben je goed voor jezelf, dan ben je ook goed voor de natuur. We zijn één groot geheel en spelen allemaal een rol in het behoud en de bescherming van elkaar. Het gaat om wij, in plaats van mij. Wat wil jij betekenen voor jezelf en de wereld? We wandelen graag een eindje met je mee op jouw levenspad.

"Especially if unpleasant things have happened in your life, you should become wise, not wounded"

~Sadhguru~

Wij zijn Erik en Nathalie. Ouders van twee volwassen zoons en ervaringsdeskundigen op het gebied van medische en financiële tegenvallers. We zijn hierdoor niet verzwakt, maar sterker en wijzer geworden. Die wijsheid delen we graag met je.

Erik

Ik ben coach en natuurinspirator en ik weet ontzettend veel over de natuur. Helaas zijn veel mensen hun verbinding met de natuur en zichzelf kwijtgeraakt. Ik neem je mee naar buiten om die verbinding te herstellen en meer vanuit je hart te leven in plaats vanuit je hoofd. Daarbij laat ik zien hoe insecten, planten, vogels en zoogdieren met en van elkaar leven. En welke rol jij als mens hebt in dit grote geheel. Door bewust je zintuigen te gebruiken ontdek je verborgen werelden buiten en binnenin jezelf. Ga je mee op reis?

Ik bied persoonlijke 1-op-1 coaching sessies aan, waarbij de verbinding met jezelf en de natuur voorop staan. Van daaruit kun je zoveel meer dan je denkt. Waar kan ik jou mee helpen?

Nathalie

Ik ben Nathalie. Als je mij in de natuur ziet lopen, dan is dat vaak met een camera in de hand. Mijn foto’s zijn puur en onbewerkt. Ik toon je een eerlijk beeld, zonder iets in scène te zetten. Daarmee laat ik je de mooie dingen van het leven zien. Bloemen, vogels, insecten, een mooie wolk of dode boom. Schoonheid zit hem vaak in de details en is overal te vinden. Ik hoop dat ik je raak met mijn foto’s, zodat we samen kunnen genieten van al het moois dat Moeder Aarde te bieden heeft.