"Zoek je het kind in jezelf blijkt het buiten te spelen"

~Loesje~

Safari in eigen land

Een groene omgeving verbetert de gezondheid en vermindert stress. De natuur geeft rust in ons lijf en ruimte in ons hoofd. Bovendien is zij één grote leerschool. Je leert er hoe alles met elkaar samenleeft en -werkt en welke rol wij mensen daarin spelen.

Onze excursies zijn leuk voor gezinnen, vriendengroepen of als zakelijk uitje. Bij voorkeur houden we de groepen klein (max. 8 personen), zodat we makkelijk opgaan in onze omgeving en daarmee dichter bij de natuur staan.

Waar liggen jouw interesses en waar zou je meer over willen weten? Gaan we op zoek naar waterbeestjes? Of wil je meer leren over zoogdieren, vogels, planten en/of insecten? We kunnen werken met zoekkaarten of leerzame, verbindende activiteiten uitvoeren.

De natuur beleven met al je zintuigen is magisch. Slecht weer buiten? Geen probleem! Wanneer heb jij voor het laatst in de plassen gestampt? Ook (of misschien wel juist) als volwassene is dit leuk. Zie je jezelf al schateren met je kinderen of collega’s?  

Als je het leuk vindt, verzorgen wij een fotoalbum ter herinnering aan deze bijzondere dag. Onze fotograaf beweegt mee binnen de groep en maakt zo de leukste, spontane plaatjes. Hoe gaaf zou het zijn om met je gezin, vrienden of collega’s nog eens terug te kijken op deze mooie dag?

Op basis van jouw wensen maken we een programma op maat. Je kunt kiezen uit een twee of vier uur durende excursie of een gezellig dagprogramma inclusief gezonde lunch en een drankje. Trek je wandelschoenen aan en laat je verrassen door moedertje natuur. We hopen snel van je te horen! 

Neem vrijblijvend contact met ons op om de opties te bespreken en je voorkeuren door te geven. Wij sturen je dan een offerte op maat.

"We hebben een heerlijke middag gehad, waarop we stilstonden bij alles wat de omgeving rijk was. Onze jongens zijn hierna ook meer met de natuur bezig geweest." ~ familie Floor