Ga mee naar buiten en ontdek jezelf van binnen

"The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart"

~Hellen Keller~

Natuurcoaching
Je wordt dagelijks bestookt met miljoenen prikkels. De Westerse leefstijl wordt gedreven door een niet te stillen honger naar geld en spullen. We willen meer, groter, beter en iedereen mag het zien. We delen de hoogtepunten van ons leven via sociale media, maar verbergen de mindere momenten. Er heerst angst, schaamte en onbegrip. Meer en meer mensen hebben te maken met chronische aandoeningen. We leven niet meer, we overleven.

Waardeer jij jezelf als de mens die je bent, of ben je altijd op zoek naar iets of iemand die je zou willen zijn? Wie ben je, wat kan je en waar word je écht blij van? Waar leef jij voor? En wat weerhoudt jou ervan om je mooiste leven te leven? 

Vertraag je tempo, breng de stem in je hoofd tot rust en leer te luisteren naar de antwoorden op deze vragen. De natuur helpt je hierbij. Jij bent namelijk ook natuur. Het is een kwestie van verbinden met dat wat je al bent. Neem de regie weer in eigen handen en vind rust in jezelf. Je hebt altijd een keuze, al voelt dat soms niet zo. 

Als je beseft dat jouw leven ooit eindigt, wordt het dan niet tijd om NU de beste versie van jezelf te zijn en het leven te vieren? Herstel de verbinding met jezelf, de natuur en je medemens, zodat je vanuit liefde en goede gezondheid iets kunt betekenen voor de wereld. Verbind je weer met het leven, in plaats van met je mobiele telefoon. Ga je mee op reis?

Locatie
Tijdens persoonlijke coachsessies neem ik je graag mee door de Amsterdamse Waterleidingduinen. Andere locaties zijn bespreekbaar.

Tarief
Ik neem graag de tijd voor je en coach daarom bij voorkeur in dagdelen van ongeveer 2-2,5 uur. Een traject wordt altijd op maat gemaakt en bestaat gemiddeld uit 4 sessies. Tarieven voor (zakelijke) trajecten op aanvraag.

Losse sessies zijn ook mogelijk. Het tarief bedraagt dan 50,- euro per uur. Meer weten? Neem contact op voor een gratis intakegesprek.